Wood coatings

Bij Meijer Industrial Woodcoatings bieden wij de beste wood coatings aan. Wij zijn sinds 1996 actief en hebben daardoor erg veel ervaring. Wij kunnen u dus zo vertellen welke verf u nodig heeft voor een bepaald gewenst effect. Misschien denkt u dat er maar een paar verschillende soorten opties zijn. Niets is minder waar, er zijn oneindig veel mogelijkheden. Wij laten graag aan u onze favorieten zien, wij kunnen u daar erg veel over vertellen. Daarnaast vinden wij het leuk om nieuwe effecten met u samen te ontdekken.

Wood coatings
Wood coatings

Wij leveren kwaliteit

Wij vinden het heel belangrijk dat wij onze klanten de beste kwaliteit aanbieden. Al onze verf is daarom krasvast, waardoor het niet snel kan beschadigen. Wij hebben hier al onze producten ook speciaal op getest. Daarnaast beschikt het over brandveilige eigenschappen. Dat zorgt ervoor dat het ook nog eens een veilige verf is om mee te werken.

Geen verkleuring

Doordat de wood coatings over lichtechtheid beschikken zal het niet verkleuren. Veel van onze klanten klagen dat hun hout verkleurd is. Dat is iets wat met onze verf nooit zal gebeuren, dat kunnen wij u verzekeren. Als u voor een donkere verf kiest, dan is deze over 10 jaar nog steeds donker. Dit geldt ook voor onze gevelcoating. Kortom, u bent bij ons gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

Groot assortiment

Naast dat wij ons richten op de kwaliteit van een product, richten wij ons ook op het bieden van een ruim assortiment. Zo heeft u alle keuze en vindt u altijd waar u op naar op zoek was. Eén van onze werknemers kijkt heel graag met u mee als u er niet uitkomt. Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0252-223387.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Pin It on Pinterest