De beste verfgroothandel

Bent u op zoek naar de beste verf voor een scherpe prijs? Bij onze verfgroothandel vindt u alles wat u zoekt. Wij vinden het erg belangrijk dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren. Wij zorgen er daarom voor dat er altijd een specialist voor u klaar staat. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Komt dus gerust eens langs bij onze verfgroothandel in Sassenheim.

Verfgroothandel
Verfgroothandel

Hoge kwaliteit

Naast dat wij u zo goed mogelijk proberen te helpen, vinden wij het ook belangrijk dat wij u de beste kwaliteit aanbieden. Wij zullen u dus altijd een goed product verkopen. Wij hebben nog nooit een ontevreden klant gehad en dat willen wij graag zo houden. Wij kijken samen met u naar de beste optie.

Ervaring sinds 1996

Wij hebben sinds 1996 ervaring als verfgroothandel. Niet alleen richten wij ons op de meubelindustrie, ook voor bouwverven kunt u bij ons terecht. Ons aanbod wordt zorgvuldig geselecteerd en bestaat naast wood coatings ook uit gereedschap en non-paint materiaal. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat u met de juiste spullen naar huis gaat.

Alle kleuren

Naast dat wij standaard producten verkopen, maken wij ook zelf kleuren verf. Mocht u op zoek zijn naar een speciale kleur, dan kunnen wij die voor u maken. Na veel te proberen en combineren zijn wij uitgekomen op de perfecte substantie die erg goed dekt. Bent u benieuwd naar onze producten, bezoek dan onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 0252-223387.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Pin It on Pinterest