Verschillende kleuren beits

Bij Meijer Industrial Woodcoatings nemen we de tijd om onze klanten te kunnen adviseren en samen naar de opties te kijken. Zo bieden wij erg veel verschillende kleuren beits aan. Wij hebben gekeken naar welke soort het allerbeste is en deze toegevoegd aan ons aanbod. Wij willen niet dat onze klanten met iets naar huis gaan waar wij niet compleet achter staan. Wij testen daarom alles zelf voordat het in ons assortiment verschijnt. Door deze selectieve manier van testen hebben wij nog nooit een klant hoeven teleurstellen.

De wens van de klant

Wat bij ons altijd op nummer één staat is de wens van de klant. Wij vinden het belangrijk dat wij u kunnen helpen. Ons personeel staat daarom altijd voor u klaar, op elk moment. Iedereen die bij ons werkt beschikt over ruime productkennis, dus u zult goed geadviseerd worden.

Productkennis

Wij beschikken allemaal over veel productkennis over de verschillende kleuren beits. Wij kunnen u zo vertellen hoe het uit zal pakken op een bepaald soort hout. Ook geven wij van tevoren aan hoeveel lagen u bijvoorbeeld moet aanbrengen voor het gewenste effect. Mocht u iets zijn tegengekomen, dan kunt u altijd een afbeelding mee brengen. Eén van onze werknemers gaat dan op zoek naar het juiste product voor u.

Kom langs

Weet u nog niet helemaal welke kleuren beits u nodig heeft? Wij gaan dan samen met u kijken naar de verschillende opties. Of u nu op zoek bent naar de beste verf voor buiten of voor binnen, u kunt bij ons terecht. Kom langs in onze showroom te Sassenheim.

Kleuren beits

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Pin It on Pinterest