Kleurbeits van goede kwaliteit

Wist u dat we bij Meijer Industrial Woodcoatings de allerbeste kleurbeits aanbieden? Al onze producten worden namelijk zorgvuldig geselecteerd uit diverse topmerken. Ook worden onze verven, kleurbeitsen en lakken uit voorraad geleverd. De kleuren zijn gebaseerd op de bekende kleurenwaaiers zodat u precies weet waar u aan toe bent. Al jarenlang doen onze klanten met een gerust hart aankopen bij ons.

Kleurbeits
Kleurbeits

Meubelindustrie en schildersbranche

Naast dat wij voor kwaliteit staan, staan wij ook voor deskundig advies. Dat is minstens zo belangrijk voor een professioneel eindresultaat. Hoe goed het product ook is, als u het op een verkeerde manier gebruikt zult u het gewenste resultaat helaas niet behalen. Soms heeft een tint wel vier lagen beits nodig, terwijl bij een ander twee lagen al genoeg is. Laat u dus eens adviseren in onze zaak.

Wij leveren niet alleen verf voor particulieren, maar ook voor de meubelindustrie en de schildersbranche. Ook de veeleisende ZZP’er kan uitstekend bij ons slagen. Vooral onze ARTI en CONTI coatings zijn erg populair.

Bereik het gewenste effect

Het is niet altijd even makkelijk om met kleurbeits het gewenste effect te bereiken als u niet weet wat u doet. Het is daarom erg belangrijk om u goed te laten adviseren bij ons in Sassenheim. Wij zullen uitgebreid de tijd voor u nemen. Indien u vragen heeft over onze kleurbeits of een andere vraag over onze verfgroothandel, schroom dan niet om contact op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0252-223387.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Pin It on Pinterest