Gevelcoating

Wist u dat u bij Meijer Industrial Woodcoatings de beste gevelcoating kunt krijgen? Dat kunnen wij u verzekeren omdat wij al onze producten uitgebreid getest hebben voordat het in de schappen verschenen is. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat wij alleen kwaliteitsproducten verkopen. Als u bij ons langskomt dan kunt u ervan op aan dat u met het goede product naar huis gaat. U kunt met al uw vragen bij ons terecht, wij nemen uitgebreid de tijd om u te informeren en adviseren.

Gevelcoating
Gevelcoating

De beste bescherming

De beits die u bij ons koopt beschikt over een brandveilige eigenschap. Daarnaast zal het niet verkleuren door de lichtechtheid. U wilt natuurlijk niet dat die mooie donkere tint opeens na de zomer een heel stuk lichter is. Dan zou u weer helemaal opnieuw moeten beginnen met lakken. Dat is iets wat wij willen voorkomen en daarom bieden wij alleen de beste kwaliteit aan.

Geen beschadigingen

Naast dat onze gevelcoating over brandveilige en lichtechtheid eigenschappen beschikt is het ook nog eens krasbestendig. Er zullen dus geen beschadigingen op verschijnen als u er per ongeluk langs gaat met iets scherps. Dat zou natuurlijk erg zonde zijn.

Uitgebreid assortiment

Naast verschillende buitenbeits kleuren en gevelcoating bieden wij nog veel meer aan. Zo kunt u bij ons ook gereedschap kopen en non-paint materialen. Alles heeft één overeenkomst en dat is de kwaliteit. Wij verkopen alleen producten van de allerhoogste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie, of kom bij ons langs en ontdek ons assortiment.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Pin It on Pinterest