Buitenbeits kleuren

Wist u dat er verschillende soorten buitenbeits kleuren zijn en dat wij die bij Meijer Industrial Woodcoatings allemaal aanbieden? Het hanteren van een ruim assortiment vinden wij erg belangrijk omdat iedereen natuurlijk een eigen voorkeur heeft. Onze specialisatie ligt bij de meubelindustrie, maar ook voor bouwverven kunt u bij ons terecht. Het leuke is dat u niet alleen uw hout hiermee kunt beschermen maar ook een compleet nieuwe uitstraling kunt geven.

Buitenbeits kleuren
Buitenbeits kleuren

Bescherm uw hout

Wij raden onze klanten altijd aan om hout goed te beschermen. Het is natuurlijk een sterk materiaal maar het blijft een natuurlijk product. Het kan aangetast worden door bijvoorbeeld regen. Dat is iets wat voorkomen kan worden door er een waterige vloeistof op te doen die wij aanbieden in grote getalen. Onze werknemers beschikken over veel productkennis en weten daarom welk artikel het best is voor welk hout. Een tint kan bijvoorbeeld op eiken heel licht uitvallen en op berk heel donker.

Een unieke tint

Wij bieden alle buitenbeits kleuren aan van de bekende kleurenwaaiers. Mocht u nou iets unieks willen dan kunnen wij ook kleuren en beitsen ontwikkelen volgens een door u aangeleverd staal. Laat dus gerust weten wat uw wensen zijn!

Kom bij ons langs

Wij doen niets liever dan u helpen zodat u met de juiste kleuren beits naar huis gaat. Twijfel daarom niet om naar ons toe te stappen voor vragen. Onze werknemers staan altijd voor u klaar. Kom langs in Sassenheim of neem vandaag nog contact op. Ons telefoonnummer is 0252-223387.

Benieuwd waar we u mee kunnen helpen?

Pin It on Pinterest